НА САЙТЕ ВЕДУТСЯ ТЕХНИЧЕСКИЕ РАБОТЫ - ПРОСЬБА ЗАКАЗЫ ОФОРМЛЯТЬ В ТЕЛЕФОННОМ РЕЖИМЕ

Час роботи: пн-пт з 9:00 до 17:00

Чи надаєте Ви які-небудь знижки?

Так, звісно. Відкривається закладам ми пропонуємо максимальні знижки на першу закупівлю, а далі у нас існує накопичувальна дисконтна програма.

Які умови надання знижок?

Компанія «Сервія» надає накопичувальну систему знижок з пластикових бонусним картками.
Карту, при необхідності, можна отримати в будь-якому відділенні нашої компанії безкоштовно. Додаткові знижки (+ до карткових) при крупних замовленнях визначаються в індивідуальному порядку, залежно від обсягу закуповуваної партії і умов платежу.
Співпрацювати з нами завжди вигідно!
Більш детальну інформацію Вам надасть менеджер з продажу.

Якщо я хочу зробити замовлення, скільки мені чекати?

Основний асортимент товарів знаходиться на наших складах в достатніх кількостях. Це дозволяє негайно відвантажити їх нашим клієнтам, що дуже зручно. Специфічні замовлення ми виконуємо в терміни від 7 до 60 днів, в залежності від віддаленості постачальника. 

Чи пропонуєте Ви доставку товару покупцеві?

Ми готові здійснити доставку на наступний день після Вашого замовлення.

Де я можу придбати Вашу продукцію?

В Запоріжжі. Доставка по Україні транспортними службами або нашим транспортом. Дивіться розділ "Контакти".

Чим фарфор Lubiana краще за інших марок порцеляни?

В першу чергу своїми характеристиками міцності якостями.
Професійний фарфор Lubiana призначений спеціально для сфери HoReCa, для якої характерно інтенсивне використання посуду. Фабрика робить фарфор міцніше за рахунок ряду інновацій - повна і товстошарова поливання, склад порцелянової маси, специфічний випал. Колір не має, на відміну від китайського посуду, сірого відтінку. Також фарфор Lubiana привабливий і ціною.

У нас дорогий, стильний ресторан. Хочемо неординарну і респектабельну посуд високого класу.
Що ви можете запропонувати?

У таких випадках ми настійно рекомендуємо професійний фарфор німецької фабрики Seltmann Weiden і її люксового підрозділу Tettau. Ви вже будете на крок попереду конкурентів. Бездоганна якість і репутація найстарішого виробника Німеччини. Такий посуд ми возимо під замовлення.

Як знизити витрати на туалетний папір, серветки, миючі засоби, та інші витратні матеріали і чи варто цим займатися?

Хтось вважає, що економити на туалетному папері - все одно, що на сірниках! А Ви зможете назвати точну цифру витрат Вашого закладу на туалетний папір, рушники, миючі засоби та інші витратні матеріали? Назвіть хоча б цифру по ресторану в цілому! Якщо Ви задумалися, то значить цих даних у Вас немає. А якщо, все-таки, Ви зможете їх отримати, то, не сумніваємося, схопитеся за голову. Сума Вас здивує.
Існує ряд дієвих способів зробити це. Заощадити можна легко до 20-25% коштів.
Якщо Ви зацікавлені в цьому, наші фахівці за видатковими матеріалами проконсультують Вас абсолютно безкоштовно.
Телефонуйте (068) 958 97 08, (099) 017 35 51.

Скільки потрібно купити посуду для ресторану?

Ми ще не визначилися з шеф-кухарем. Підкажіть, як підрахувати, скільки купити посуду для ресторану на сто місць? Цікавить фарфор, столові прилади і фужери.
Одним з основних принципів нашої компанії є - продаж посуду в суворій відповідності з технологічною картою ресторану. Тобто, посуду повинно бути куплено стільки, скільки потрібно на конкретний ресторан. Не більше, але й не менше! З цієї причини, неможливо відповісти на це питання однозначно. Але ми спробуємо перерахувати базові моменти, які необхідно врахувати при формуванні посудного фонду.

Розрахунок порцеляни.
Насамперед, необхідно уточнити наступне: чи будуть проводитися бізнес-ланчі та банкети? Якщо так, то сервірувальна тарілка (як правило вона ж і робоча для гарячих страв) повинна купуватися з коефіцієнтом як мінімум х2 за кількістю посадкових місць для сервірування столу і зміні цієї тарілки на тарілку з гарячою стравою. При цьому якщо в ресторані проводяться бізнес-ланчі та банкети, то це має на увазі завантаження посадочних місць на 100%. У цьому випадку (не беручи до уваги сервировочную / робочу тарілку 27-30 см.) Вам потрібно ще кілька «робочих» позицій. Як правило, це тарілки на 25, 21, 16 см., Порційні салатники і чайні чашки 220 мл. Ці позиції повинні бути придбані вже з коефіцієнтом х1,4 за кількістю посадкових місць. Це невеликий коефіцієнт для посудного фонду, але звертаємо Вашу увагу, що даний розрахунок ведеться на підставі якості наших брендів. Наприклад, фабрика Lubiana робить професійний фарфор підвищеної міцності. За дешевим же китайським і арабським брендам, ресторатори як правило закладають х3 (на бій і відколи). Але на практиці виходить вигідніше спочатку закуповувати якісний посуд з більш високою вартістю і гарантією, ніж приймати рішення на користь дешевих брендів і постійно витрачати бюджет на докуповування навіть при такому високому коефіцієнті запасу!
Далі розраховуються допоміжні предмети. Наприклад чашка для еспрессо купується з зразковим коефіцієнтом х0,3. Обумовлено це тим, що на практиці не буває одночасного замовлення кави при повній завантаженості ресторану. Те ж стосується і аксесуарів - чайників, молочників, соусників. Солонки, перечниці, вазочки і цукорниці замовляються за кількістю столів з невеликим запасом - х1,3. Важливо при цьому пропрацювати меню. Якщо, наприклад, в планується подача двох різних стейків на різних тарілках, співвідношення цих тарілок розраховується в пропорціях між цими стравами. Так само, якщо в меню присутні риба, то рекомендується придбати овальні блюда 28-33 см. З невеликим коефіцієнтом х0.5.
Комплектації серій ресторанного посуду можна подивитися в розділі «Фарфор» каталогу товарів.

Розрахунок столових приладів.
Тут все набагато простіше. Як правило, робочі предмети: столові ножі, столові виделки і столові ложки розраховуються відповідно до кількостями позицій в порцеляні відповідного цільового призначення. Десертна група розраховується з зразковим коефіцієнтом х0,6. Рибні, стейкових і кавові столові прилади необхідні відповідно до меню.

Розрахунок барного скла.
У цьому питанні так само необхідно чітко враховувати карту меню. В даному випадку основними позиціями є склянки для води і винні фужери. Ці позиції закуповуються з зразковим коефіцієнтом х1,3-1,5. Фужери для шампанського, коньяку та склянки для віскі розраховуються з урахуванням винної карти закладу. Харікейн, фужери для айриш-кава і інші позиції купуються в невеликих кількостях.
І все ж варто відзначити, що більшість проектів індивідуальні, а значить розраховуються на підставі конкретних факторів.

У чому відмінність професійного посуду від звичайної побутової?

Важливо знати, що для кафе, барів і ресторанів використовується спеціальна професійна посуд. Це економічно обґрунтовано, незважаючи на те, що вона може бути значно дорожче звичайної побутової, яка не призначена для таких навантажень.

При покупці професійного посуду ви отримуєте наступні переваги:
- посуд довго зберігає первинний вигляд, що не сколюються краю, не тріскається і не темніє емаль, не стирається малюнок;
- посуд більш стійка до ударів і падіння, рідше б'ється;
- завдяки спеціальним виїмок, чашки і тарілки щільно штабелюються;
- ви завжди можете докупити відсутню кількість того ж виду, а це дуже важливо.

Теж саме і з кухонним інвентарем. Адже у вас буде справжнісіньке виробництво і все повинно бути професійним, зносостійким, зручним, спеціально пристосованим.

Як правильно підібрати посуд?

Для того, щоб правильно вибрати посуд, необхідно залучити шеф-кухаря, так як форма подачі страви - це його прерогатива, значить, йому і вибирати. Кількість же розрахувати краще з консультантом і прийти до нас з уже готовими розрахунками, щоб не купувати зайвого.
Замовляти посуд необхідно заздалегідь, також як і обладнання.

Купивши професійну посуд, чи зможемо ми зробити подсортировку в будь-який момент?

Зрозуміло. Ми здійснюємо підтримку пропонованих серій. Нашим клієнтам, в разі виходу з ладу частини посуду, не знадобитися міняти весь посуд, щоб зберегти єдиний стиль. Це дуже важливий момент. Купуючи фарфор у «випадкових» або віддалених постачальників, ви ризикуєте залишити свій заклад неукомплектованим.
Те ж стосується маловідомих брендів. Якщо у виробника немає сайту і інформація про нього відсутня - слід утриматися від покупки.

Як правильно вибрати устаткування?

Зараз в Україні можна знайти практично будь-яке обладнання - різної якості і цінового рівня. І без хорошої підготовки розібратися в ньому дуже складно.
Представники торговельних компаній зацікавлені в тому, щоб у них купували якомога більше обладнання і в цьому сенсі їх цілі суперечать меті ресторатора економно і розумно витрачати ресурси. Тому рекомендується самостійно не вибирати обладнання, а запросити для цього консультантів, шеф-кухаря, технолога, які допоможуть зробити правильний вибір.
Оптимізація складу обладнання за допомогою фахівців може дуже істотно знизити витрати. Єдине, чого не варто робити для зниження витрат, так це купувати побутове обладнання, так як воно не розраховане на таку інтенсивну експлуатацію і ви дуже швидко опинитеся перед необхідністю купувати техніку знову. І ще, дуже важливо знати, що далеко не все обладнання буває у постачальника безпосередньо на складі у вашому місті. Це означає, що ваше замовлення буде виконуватися якийсь час. Тому, при розрахунку термінів відкриття, цей фактор також треба враховувати. 

Як часто потрібно точити професійні ножі?

В середньому при щоденному використанні стійкість ріжучої кромки ножів з високовуглецевої сталі становить 3-4 тижні, а з високовуглецевої молібден-ванадієвої сталі 5-6 тижнів.
Знос ріжучої кромки залежить від інтенсивності експлуатації.

Чому для СВЧ-печі потрібна спеціальний посуд?

Справа в тому, що НВЧ-випромінювання не проникає крізь метал, а відбивається від нього. Тому, якщо Ви поставите металеву сковорідку з сирим м'ясом на ній в СВЧ-піч, то в цьому випадку м'ясо цілком може залишитися сирим. Якщо ж Ви використовуєте, наприклад, порцеляновий посуд з металевим орнаментом (наприклад, з позолотою), тонкий шар металу, поглинаючи мікрохвилі, сильно нагрівається, при цьому орнамент буде безповоротно зіпсований.
Тому для СВЧ-печі необхідна порцеляновий або скляний термостійкий посуд без металу.

Кажуть, що чавунний посуд іржавіє?

Іржа на чавунному посуді не є дефектом. Це наслідок неправильної експлуатації або догляду за посудом. Вся додаткова інформація міститься в інструкціях, які додаються до виробу.

Як доглядати за керамічним посудом?

Керамічний посуд краще мити гарячою водою з харчовою содою. Неглазуровану посуд з глини необхідно добре просушити.